Így süllyed az iPhone az óceán feneke felé, bekapcsolt kamerával
2015. május 27. írta: lílitu

Így süllyed az iPhone az óceán feneke felé, bekapcsolt kamerával

Akrofóbiásként én attól is rosszul vagyok, ha valaki egy kilátóban a korlát fölé tartja a telefonját, hogy elkattintson egy képet, akiket pedig esetleg a fulladásos halál gondolatától ráz ki a hideg, azok kétszer is gondolják meg, hogy a fenti videóra kattintanak-e. Mindenki másnak azonban erősen ajánlott, mert különösen az első perc után elég egyedi a perspektíva.

Gregory Papadin Spanyolországban vakációzott, amikor úgy döntött, az iPhone-jával a kezében csobban egyet az óceánban, mert így ugye milyen menő felvételt lehet készíteni a YouTube-ra. Egy óvatlan mozdulatban azonban Gregory telefonja kiesik a kezéből, és a még mindig éles kamerával két perces sülyedésbe kezd a tengerfenék felé.

Annyit azért elárulunk, hogy a hajó kapitányának köszönhetően a történet happy enddel zárul - érdemes végig nézni a videót az utolsó csavarért.

A bejegyzés trackback címe:

https://lebegokameleon.blog.hu/api/trackback/id/tr457497178

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
életforma