Jóképű gorilláért őrülnek meg a japán lányok
2015. június 26. írta: lílitu

Jóképű gorilláért őrülnek meg a japán lányok

Nem tudom, létezik-e pszichodelikusabb dolog annál, mint amikor egy állat hihetetlenül emberszerűnek tűnik. A gorillák speciel pont jók abban, hogy rádöbbentsenek, mennyire közel is állunk hozzájuk, de ami sok, az sok, még Japánban is.

Shabani a Higashijama Állatkert gorillája, és bár 2007 óta itt él, csak néhány hónapja tett szert hihetetlen népszerűségre, az állatkert fiatal lány látogatói szerint ugyanis elképesztően jóképű.

Azon túl, hogy Shabani vonásaiban határozottan van valami, ami emlékeztet a kor férfi szépségideáljára, a gorilla pózolni is szeret, elgondolkodva pislog a naplementébe, vagy szexin fordul a kamerába. Egyfelől persze baromi vicces és ironikus az, ahogyan egy főemlős tökéletesen másolja egy divatmagazin képeit - vagy inkább a divatmagazin másolja őt, mert hát feltehetően Shabani sosem olvasott Cosmót - de van valami elgondolkodtató is ebben az egészben.

Alant, kommentben lehet merengeni arról, hogy mennyire ösztönlény az ember, mennyire állatok vagyunk mind, vagy mennyire emberiek a gorillák, illetve egészen egyszerűen kicsi szívecskét is küldhet, akinek szintén bejön a sármos főemlős.

Inspirációnak itt van egy zenével együtt már kifejezetten zavarba ejtő videó is.

Képek: entasia.netbeautiful-lands.comen.rocketnews24.comtwitter.com/葉月twitter.com/りょう(りょう丸 歌絵)

A bejegyzés trackback címe:

https://lebegokameleon.blog.hu/api/trackback/id/tr487573496

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Advanced Flight 2015.06.26. 18:02:23

Baszki, ez tényleg kva jól néz ki :-)

2015.06.26. 19:38:11

Brad Pitt te már elmehetsz a fenébe!!!

Bambano 2015.06.26. 23:23:49

simán magyarázhatna közgazdaságtant a m1 tv híradóban...
süti beállítások módosítása
életforma